dilluns, 18 de març del 2013

BRANCA LLOPS-DAINES 2013

Aquest dissabte passat vàrem anar a celebrar la trobada de branca de Llops-Daines 2013 a Poble Nou, Alcúdia. Els nostres llops presents a la trobada on s'ho varen passar molt bé. Els Ll/D de mallorca ens vàrem perdre a una illa desconeguda, per el que eren nàufrags. Així que ens vàrem dividir en diferents grups tots plegats per aconseguir el que necessitàvem per sobreviure!


 Després, tots els Llops i  Daines ens vàrem juntar amb els nostres tòtems (un de cada agrupament) per donar-li un al agrupament de Ramon Llull que no en tenien i els escoltes majors el van fer. Aquesta cerèmonia del aplec va estar molt bé on cada agrupament va desitjar un  bon desig i el vàrem cremar al foc per tots els tòtems, el nostre va ser: Soca-arrel desitja que continuin fent promeses i penjant cintes als totems ( més o manco, ho faig de mèmoria). Aquesta es una foto de la ceremonia:


Després d'aquesta ceremonia, vam sopar tots junts i continuàrem amb la vetllada, on ens vàrem rebre els indigines de l'illa desconeguda: els Totemians. Aquest totemians tenien una Chaman que es l'única de la seva tribu capaç d'entendre al tòtem que es el que comana, era un totem màgic que xerra totemià. En aquesta benvinguda el tòtem mos va dir les proves que haviem de passar per aconseguir el que necessitàvem per arreglar el vaixell. Aquest era el tòtem i la chamán:


Al dia seguent, ens vàrem aixecar i ens diguerem bon dia fent una miqueta de danses, era una dansa un poc especial, ja que era només per als llops. Va ser molt divertit tots allà ballant ( erem molt: 141 llops i daines i 38 caps):

Al acabar de ballar berenàrem tots junts, com sempre i comenzàrem amb les activitats del mati de diumenge, on hi havia diferents activitats i tallers:

       · Taller: de un missatge en la botella
       · Bateria de jocs
       · Taller: Fer una titella amb uns calcetí
       · Bateria de danses
       · Taller: Pintar les peces que ens va donar el tòtem per que el vaixell funciones!




Hem de dir els caps de l'unitat que mos ho vàrem passar vertaderament bé, tot grasis als nostres llops-daines, però també a tots els llops que hi havia, cada un diferents uns més bons, uns mes dolents, uns més afamats, un sense fam,... Per`també donar grasis a tots els caps que vàrem ser allà:



Moltes gràcies a tots!
Caps de LLops_ Daines ( AEG Soca-arrel )